Eğitimin Adı:
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
Eğitim Kodu:
FSMS.02
Eğitimin Amacı:
Eğitimin amacı, katılımcılara ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı gerekliliklerine göre Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'nin kurulması, sürdürülmesi ve sürekli geliştirilebilmesi için gerekli olan tüm temel bilgiye sahip olmalarını sağlamaktır.
Hedef Kitle:
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'ni uygulamaya başlayacak, geçiş yapacak olan kuruluş çalışanları veya ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'ni uygulayan tüm sistem sorumluları ve yöneticiler, danışmanlar, denetçi adayları ve bu konuda kariyer yapmak isteyenler.
Eğitimin Süresi:
16 saat (2 gün)
Eğitimin İçeriği:
ISO 22000:2018 standardı hakkında genel bilgi
Gıda güvenliği
Sertifikasyon/akreditasyon
Temel kavramlar, gıda mevzuatı ve ilgili standartlar
Ön gereksinim programları
Tehlike analizine hazırlık ve tehlike analizleri
Kritik kontrol noktaları ve operasyonel öngereksinim programları
Kontrol önlemlerinin değerlendirilmesi ve seçimi
HACCP planı ve oÖGP oluşturma
İzleme sistemi
Gıda güvenliği yönetim sisteminin geçerli kılınması, doğrulanması ve iyileştirilmesi
Düzeltme ve düzeltici faaliyetler
Pratik ve örnek çalışmalar
TARİH : Lütfen Sorunuz...
SAAT : Lütfen Sorunuz...
YER : Lütfen Sorunuz...
DİL : Lütfen Sorunuz...
FİYAT : Lütfen Sorunuz...
EĞİTMEN : Lütfen Sorunuz...